Els gira-sols de Bagà

lunes, 1 de octubre de 2012

Aprenem a penjar vídeos!

Comencem a posar en pràctica el que aprenem a classe al nostre blog i el primer que provarem serà penjar un vídeo de la pàgina www.edu3.cat que el nostre professor ha escollit sobre les WEBQUESTS.

El vídeo és el següent:

Edu3.cat
Aquest vídeo ens reflexa com poder portar a terme a l'aula diferents tècniques d'aprenentatge, en aquest cas, les webquests. Visitant aquesta pàgina web he pogut observar la quantitat de material i eines interesants que ens ofereix per poder extreure'ns molt bones idees, us animo a que busqueu en ella!

Com ho he penjat al meu blog?
Aquest vídeo ho penjarem des d'una pàgina web, no des del YouTube i es fa de manera diferent:
Tenint la pàgina web del vídeo que volem penjar davant, en aquest cas, les Webquest, ens fixem en la paraula "Embedir" que hi ha damunt i fem un click.
A continuació, a baix de la paraula "Embedir", hi ha un quadre que posa " Codi a embedir", al costat posa "Copiar" fas un click i es copia el codi del vídeo.
Un cop copiat el codi del video, et vas al teu blog, fas una entrada nova. A dalt de la entrada, a l'esquerre, fas click a "HTML" i enganxes el codi, t'apareixerà un text molt llarg que no s'entén, això és el vídeo.

Si vols reduir el tamany del vídeo has de buscar en el text que hem enganxat en HTML un codi que posa "heiht i width" amb els nombres del tamany del vídeo que té en aquell moment, per fer-ho més petit dividirem el nombre dels dos entre dos i els substituirem pels d'origen, li donem a publicar, visualitzem el nostre blog i ja el tenim!

Espero que us hagi servit d'ajut aquestes breus indicacions.